Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou operator de telefonie mobilă, pe piața din România

ro

25 Aug, 2015 16:01 2193 Marime text
 
Operatorul de cablu DCS (AKTA) poartă negocieri cu doi operatori mobili pentru a-și lansa propriile servicii de telefonie mobilă, ca Operator Mobil Virtual (MVNO), pe piața din România, informează Hotnews. 

Directorul general și acționar minoritar în DCS, Dinu Malacopol, este cel care a confirmat informația că Digital Cable Systems este interesat să lanseze propriile servicii de telefonie mobilă până la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor. 

Astfel, operatorul a contractat un credit de aproape 10 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), bani pe care îi va folosi, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial, pentru a extinde rețeuea de fibră optică a Societății, transformarea rețelelor existente la internetul de bandă largă și la tehnologiile telefonice, achiziționarea unor jucători de pe piața locală și proiectul MVNO.

 „DCS, în calitate de împrumutat intenționează să încheie un contract de credit prin care Nanca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) va pune la dispoziția societății o facilitate suplimentară în sumă de aproximativ 10.000.000 euro (Contractul de Credit Nou). De asemenea, vor fi aduse modificări anumitor obligații ale societății din contractul de credit încheiat în data de 3aprilie 2012 între societate, în calitate de împrumutat, și BERD, în calitate de creditor (Contractul de Credit Existent) pentru a alinia anumite obligații prevăzute pentru Contractul de Credit Nou. (..)”, se arată în documentul citat.


Sursa: Hotnews.ro
Sursa foto: zf.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii