Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou container cu marfă contrafăcută a fost confiscat la Agigea

ro

15 Aug, 2015 13:25 1876 Marime text
 
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit, vineri, o echipă comună de control împreună cu lucrători vamali, descoperind, într-un container sosit din China în P.T.F. Constanţa Sud Agigea, sute de perechi încălţăminte  susceptibile a fi contrafăcute.
Containerul sosise din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în judeţul Bucureşti. În urma controlului au fost identificate 321 perechi încălţăminte tip sport din înlocuitor pentru adulţi, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 112.000 lei dacă ar fi originale, care au fost indisponibilizate de către lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor şi luarea măsurilor ce se impun.
Poliţiştii de frontieră le-au întocmit administratorilor societăţii comerciale în cauză, doi cetăţeni români, în vârstă de 30 respectiv 31 de ani, cu domiciliul în Suceava şi celălalt în Focşani, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii