Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nor imens circular a produs fiori pe spatele celor ce l-au văzut. Motivul ține de imaginație

ro

05 Jul, 2016 21:45 2729 Marime text
Un nor imens cu formă circulară i-a uluit pe locuitorii din Columbia, America de Sud, exact ca cel ce semnala lumii sfârșitul lumii în filmul ”Ziua Independenței”. Impresionantul nor a fost văzut și filmat în nordul orașului Cartagena, aflat pe coasta caraibiană a Columbiei.
 
Oamenii care l-au văzut au scos telefoanele și au început să imortalizeze momentul. Ei au numit norul ”Noua Zi a Independenței”, mai ales că a fost filmat chiar ieri, de Ziua Independenței la americani, dar și datorită asemănării sale cu nava extraterestră din 1996 din filmul în care a jucat celebrul actor Will Smith.
 
Imaginile arată norul circular imens care acoperă cerul și pare luminat din interior. Șeful Institutului de Meteorologie și de Studii de Mediu din Columbia, Christian Euscategui, a explicat că norul, de tip „cumulus”, s-a format astfel în urma „schimbării presiunii aerului”. Șeful meteo a explicat că norul cumulus a fost produs din cauza unor niveluri ale presiunii atmosferice prezente în acel moment în atmosferă. El a adăugat norul nu a fost legat de valuri tropicale, care afectează partea de nord a țării.
 
Americanii au sărbătorit ieri Ziua Independenței, sărbătorită în fiecare an în SUA în 4 iulie, pentru a comemora adoptarea Declarației de Independență din Imperiul Britanic. O continuare a filmului original, numit "Ziua Independenței: Renaștere" a fost lansat luna trecută, potrivit Daily Mail

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii