Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un muncitor care lucra pe Autostrada A1 a murit lovit de un trăznet

ro

04 Jun, 2015 22:33 2029 Marime text
 
Vijelia care s-a produs în această după-amiază, în judeţul Hunedoara, a făcut o victimă. Un bărbat de 49 de ani, angajat al firmei care construieşte tronsonul Deva-Ilia al Autostrăzii A1, a murit după ce a fost lovit de un trăznet. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, căpitanul Bogdan Dănăiaţă, "echipajul SMURD a fost solicitat pentru a acorda primul ajutor bărbatului de 49 de ani lovit de un fulger. Din păcate, bărbatul era decedat".
Colegii bărbatului le-au declarat inspectorilor ITM sosiţi la locul incidentului că nori negri au acoperit cerul aproape instantaneu şi a început să fulgere. Bărbatul a fost lovit de trăsnet în timp ce mergea să se adăpostescă, iar colegii săi au cerut ajutor la 112. Un alt trăsnet a lovit la câteva sute de metri, într-o claie de fân care a fost mistuită de foc.
"Pompierii hunedoreni au mai intervenit în mai multe zone din judeţ pentru a îndepărta de pe carosabil mai multe crengi de copaci rupte din cauza vijeliei. Din fericire, nu au fost înregistrate pagube materiale", a spus purtătorul de cuvânt al ISU.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii