Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi minori, care obişnuiau să fure din apartamente, au fost prinşi de poliţişti

ro

28 Aug, 2015 15:55 1522 Marime text
 
Ieri, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Cobadin l-au identificat pe M. Orhan, în vârstă de 15 ani, din comuna Cobadin, în sarcina căruia au fost probate trei furturi din locuinţe.

Prima faptă ar fi fost comisă în 8 august, în municip. Constanţa, pe strada I.C. Brătianu, a doua în 19 august, în municipiul Constanţa, pe str. Duiliu Zamfirescu, iar a treia în 24 august, tot în Constanţa, pe str. Aleea Stânjeneilor.

Faţă de minorul M. Orhan a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca astăzi să fie formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tot ieri, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Cobadin, au identificat pe A. Izet, de 15 ani, din comuna Cobadin, în legătură cu care s-a stabilit pe baza probatoriului administrat că a participat la comiterea a două furturi din locuinţe, la datele de 09.08.2015 şi 25.08.2015, din mun. Constanţa, pe şoseaua Mangaliei.

Faţă de A. Izet a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, în sarcina acestuia fiind reţinută şi o infracţiune de tâlhărie (dat fiind că acesta a fost suprins la faţa locului de către un martor şi, pentru a-şi asigura scăparea, a exercitat acte de violenţă asupra martorului) şi o infracţiune de furt calificat.

Astăzi va fi formulată propunere de arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

A. Izet a fost depus în CRAP Constanţa.       

sursa foto: amazon.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii