Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OFICIAL Un ministru PSD și-a anunțat candidatura la președinția Consiliului Național al PSD

ro

07 Mar, 2015 14:04 995 Marime text
Unul dintre miniștrii guvernului Ponta a anunțat, astăzi, că va candida la șefia Consiliului Național al Partidului Social Democrat care se va reuni în 20-21 martie pentru a-şi alege conducerea. Este vorba de vicepreședintele PSD și președintele Organizației Femeilor Social Democrate, Ministrul Rovana Plumb, care și-a lansat astăzi candidatura în cadrul evenimentului Primăvara Social Democrată, informează psnews.ro.

„Sunt onorată de propunerea colegilor și voi răspunde că da – voi candida la președinția Consiliului Național al PSD. Vreau să fiu o voce puternică în PSD și pe scena publică. Am convingerea că putem pune în aplicare un proiect de reformă a PSD, util societății românești în ansamblul ei. Vreau să fac echipă cu Victor Ponta pentru un nou proiect de succes al PSD”, a spus Rovana Plumb, conform psnews.ro.

Anunțul oficial a fost făcut în cadrul evenimentului Primăvara Social Democrată, organizat de OFSD cu ocazia lansării „Pactului pentru demnitatea femeii”, un document cu propuneri de acțiuni pentru îmbunătățirea statutului și vieții femei românce.

Principalele ținte ale Pactului pentru perioada 2015-2020 sunt: tratamentul corect pe piața muncii; sprijinul pentru viitoarele mame; eliminarea diferențelor salariale între bărbați și femei; protejarea femeii împotriva violenței domestice; o pensie decentă pentru femei; reconcilierea vieții familiale cu cea profesională; reprezentarea corectă a femeii în funcțiile de conducere; exprimarea femeii românce în plan extern.

„Pactul pentru demnitatea femeii nu este doar un document, ci reprezinta o serie de propunere concrete pe care dorim sa le dezbatem și la care vrem să adăugăm propunerile dumneavoastră pentru a recâștiga demnitatea femeii din România„, a afirmat Rovana Plumb în cadrul evenimentului.


Sursa: psnews.ro
Sursa foto: psnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii