Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un militar din Constanța are nevoie de ajutorul nostru. Cum îl putem sprijini

ro

05 Dec, 2017 22:12 1390 Marime text
 Un militar din Constanța s-a înscris la un concurs de fitness și a fost selectat din toată țara alături de alți concurenți. Acum are nevoie de susținere pentru a obține cât mai multe voturi în cadrul, concursului. 
 

”Numele meu este Trascu Alexandru, lucrez în Ministerul Apărării și sunt din Constanța. În urmă cu un an de zile am început să fac sport, fitness mai exact . De curând am participat la un concurs numit FitCballenge și am avut norocul ca din toată țara să fiu selectat în cei 4 concurenți. Sâmbătă, 25 noiembrie, a fost finala concursului iar acum este perioada de votare a concurenților. Am rugămintea dacă se poate, să mă susțineți, am nevoie să strâng voturi” – se arată în mesajul militarului.

 

”Alexandru, un familist convins, lucrează în Ministerul Apărării. Înainte de începerea competiției FitChallenge, a practicat fitness timp de 10 luni. Din dorința de a-și testa limitele și cu un obiectiv bine stabilit, creșterea în greutate și dezvoltarea masei musculare, a acceptat provocarea ProNutrition. Alături de antrenoarea sa, Diana Pivniceru, Alexandru s-a antrenat intens timp de 3 luni pentru a-și atinge obiectivele. Evoluția lui Alexandru este preferata ta în competiția Fit Challenge? Susține-l cu votul tău!” – se arată în prezentarea militarului pe pagina de concurs. 

Militarul Alexandru Trașcu poate fi votat aici https://premium.easypromosapp.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii