Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petiție la sediul BBC Un milion de fani Top Gear îl vor înapoi pe Jeremy Clarkson (video)

ro

23 Mar, 2015 18:46 2119 Marime text
Petiţia prin care fanii emisiunii Top Gear cer anularea suspendării lui Jeremy Clarkson a fost adusă de Stig cu ... un tanc la sediul BBC.
 
Celebrul șofer de teste, a cărui identititate este secretă, a depus la BBC o cutie în care se află petiţia şi pe care era scris numărul de semnături strânse.
 
Peste un milion de semnatari cer aducerea înapoi a lui Jeremy Clarkson. Acesta a fost suspendat după ce a lovit un producător. Conducerea BBC a anulat difuzarea ultimelor trei episoade din acest sezon al Top Gear.
 
Potrivit dailymail.co.uk, costurile renunţării la Jeremy Clarkson ar putea fi însă foarte mari pentru BBC, "Top Gear" fiind unul dintre cele mai de succes programe ale radiodifuzorului public britanic şi unul dintre cele mai vândute show-uri ale acestuia la nivel internaţional.
 
BBC Worldwide, "braţul comercial" al corporaţiei BBC, câştigă o sumă estimată la 50 de milioane de lire sterline pe an din vânzarea drepturilor de difuzare ale show-ului "Top Gear", la nivel internaţional. Acest show este difuzat în 214 ţări din lume, potrivit dailymail.co.uk.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii