Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un lider ALDE despre Chiţac "După o perioadă de independenţă, preia organizaţia municipală şi candidează la Primărie în 2020"!

ro

14 Sep, 2017 13:41 2736 Marime text
Un lider local al ALDE Constanţa confirmă strategia senatorului Chiţac pentru următoarea perioadă, vehiculată încă de acum câteva luni. 
Potrivit reprezentanţilor ALDE, Chiţac urma să dea un răspuns ferm în aceste zile partidului lui Tăriceanu. Recent şi europarlamentarul Ramona Mănescu a demisionat din PNL Constanţa, s-a înscris în ALDE, dar a preferat organizaţia de la Braşov, tocmai pentru a-i lăsa calea liberă lui Chiţac să preia organizaţia municipală de la Constanţa.
„Din informaţiile pe care le avem de la conducerea centrală a partidului, senatorul Vergil Chiţac, urma să dea în această săptămână un răspuns ferm, dacă vine sau nu la ALDE. Astăzi, am văzut şi eu că şi-a anunţat demisia din PNL. Următorul pas, este independenţa pentru o perioadă, iar în apropierea alegerilor care vor fi organizate la nivelul ALDE, probabil până la sfârşitul acestui an, să se înscrie şi să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale. Din informaţiile noastre, planurile senatorului vizează o nouă candidatură, în 2020, la primăria municipiului Constanţa. Pentru noi, Chiţac ar fi o achiziţie bună, care ne-ar putea ajuta să obţinem 10% în alegerile locale, ceea ce ar putea înseamna ceva, comparativ cu 2016.. probabil câţiva consilieri, poate chiar un viceprimar”, ne-a declarat unul din liderii organizaţiei ALDE Constanţa.
În acest moment, organizaţia municipală a ALDE este condusă de Daniel Learciu, care la viitoarele alegeri, va candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, susţin aceleaşi surse.
Vă reamintim că, senatorul Chiţac a declarat în urmă cu câteva ore pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că nu se înscrie în nici un partid politic, după plecarea din PNL şi a negat categoric orice posibilă colaborare cu ALDE.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii