Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un jurnalist de la National Geographic a fost găsit mort în Bucureşti

ro

07 Feb, 2016 15:20 2416 Marime text
 
Un jurnalist britanic, corespondent al National Geographic în România, a fost găsit mort într-un apartament din Bucureşti. Pe cadavru nu s-au găsit urme de violenţă.
 
Oficiali din Poliţia Capitalei au declrarat, că, pe 12 ianuarie, într-un apartament din Bucureşti a fost găsit decedat un cetăţean britanic, corespondent al National Geographic, în România, potrivit evz.ro.
 
Presa din Marea Britanie susţine, însă, că cel decedat este un activist pentru drepturile homosexualilor, potrivit româniatv.net.
 
David St. Vincent, 48 de ani, este autorul celebrului „Insight Guide Romania”, în care sunt promovate cele mai cunoscute locuri din ţara noastră. Britanicul lucra la un site de turism şi călătorii despre România.
 
Prietenii lui Vincent au declarat că s-ar putea ca acesta să fi murit din cauze naturale. Bărbatul, care era epileptic, avea probleme cu tensiunea, dar și o infencție internă la ureche, din cauza căreia amețea și își pierdea echilibrul.
 
David St. Vincent a venit în România pentru a scrie un ghid turistic, în 1994, și a devenit membru fondator al Grupului de Acceptanţă din București, care a devenit, mai tarziu, grupul Accept. Acest grup a jucat un rol decisiv în eradicarea discriminării relațiilor între persoane de același sex în România, în 2001, mai scrie romaniatv.net. 


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii