Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un jandarm a returnat portofelul unui justiţiabil, la Palatul de Justiţie din Constanţa

ro

02 Jul, 2015 14:32 1411 Marime text
Astăzi, în jurul orei 10.00, plutonier major Cufioti Gabriel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în timpul executării serviciului de asigurare a ordinii interioare la Palatul de Justiţie Constanţa, a fost sesizat, de către o persoană, cu privire la un portofel uitată pe o bancă, de către un justiţiabil.
„În prezenţa persoanei care l-a sesizat, subofiţerul  a inventariat  bunurile din portofel pentru a găsi un act de identitate, în vederea identificării persoanei care l-a pierdut. Ulterior, jandarmul a identificat-o pe păgubită  într-una din sălile de judecată. Subofiţerul i-a returnat femeii portofelul  în care se găseau documente de identitate, un permis de conducere, precum şi  suma de 396 lei. După ce a verificat conţinutul borsetei şi a constatat că nu-i lipseşte nimic, păgubita a mulţumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi a spus că va acorda o atenţie mai mare bunurilor personale“, se menţionează într-un comunicat de presă dat publicităţii de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa.
Reamintim faptul că acelaşi subofiţer a returnat proprietarului, în luna martie, o borsetă pierdută, în care se găseau un portofel, suma de 840 euro precum şi documente de identitate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii