Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imigrant georgian, depistat de poliţiştii de frontieră constănţeni (galerie foto)

ro

15 Jun, 2015 11:30 1348 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în acest weekend, ce tocmai s-a încheiat, în apropierea frontierei de stat un cetăţean georgian, care intenţiona să intre ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde, destinaţia finală declarată fiind Germania. În apropierea frontierei de stat, polițiștii Sectorului de Frontieră Ostrov au depistat o persoană de sex masculin, care nu îşi justifica prezenţa în zonă şi nu vorbea limba română.
Persoana în cauză a fost condusă la sediul punctului de frontieră Ostrov pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a stabilit că este cetăţeanul georgian, B. Zaza, în vârstă de 42 de ani. Bărbatul a declarat că după ce a ajuns în Bulgaria, a beneficiat de ajutorul unor taximetrişti bulgari care l-au transportat până în dreptul localităţii Silistra din R. Bulgaria, în apropierea frontierei cu România.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului georgian actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”. Ieri dimineaţă, cetăţeanul georgian a fost predat autorităţilor de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii