Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un funcționar AJFP a luat mită de la mai multe persoane

ro

16 Sep, 2016 14:00 1478 Marime text
Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) - Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Dâmbovița, cu sprijinul lucrătorilor DGA - Structura Centrală, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, două la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Dâmbovița și unul la domiciliul suspectului CDC. Totodată, au fost puse în executare 20 mandate de aducere, cu sprijinul lucrătorilor IPJ Dâmbovița.
 
În fapt, în perioada iulie – august , C.D.C., consilier superior în cadrul AJFP Dâmbovița, a primit sume de bani și alte foloase necuvenite, de la mai multe persoane, în scopul urgentării eliberării unor decizii privind stabilirea sumei, reprezentând timbrul de mediu pentru autovehicule, necesare înmatriculării acestora.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat faptul că, în cursul a 21 de zile lucrătoare, funcționarul public a primit de la aproximativ 30 de persoane, sume de bani de până la 200 de lei, precum și diferite bunuri, în scopul arătat mai sus.
 
Cu ocazia perchezițiilor domiciliare, efectuate la locul de muncă și la domiciliu funcționarului public, au fost identificate sume de bani și băuturi alcoolice.
 
În cauză au fost audiate 18 persoane în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.
 
Suspectul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii, în concurs, a mai multor infracțiuni de luare de mită, împotriva acestuia luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore. Astăzi, C.D.C. va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii