Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fotbalist de numai 26 de ani s-a spânzurat!

ro

09 Apr, 2016 22:47 1991 Marime text
 
Un fotbalist de numai 26 de ani a decis să își pună capăt zilelor, anunță sportulsalajean.ro. În urmă cu doi ani, Ciprian Potorac făcea senzaţie în fotbalul mic din Sălaj, la formația Someşul Letca. Ciprian Potorac (născut 23 iulie 1989) a început fotbalul la LPS Vaslui, iar calităţile sale au fost remarcate de specialişti şi tânărul a fost promovat la FC Vaslui. Din cauza unei accidentări grave la genunchi, tânărul a renunţat la fotbalul de performanţă şi a plecat în străinătate, în căutarea unui trai mai bun. A lucrat mai mulţi ani în Italia, acolo unde şi-a găsit şi jumătatea, cu care s-a căsătorit şi care i-a dăruit doi copii, Mattia și Francesca.
 
Revenind la fotbalistul Potorac, trebuie spus că acesta a început să se implice la echipa de la Letca şi rezultatele nu au întârziat, astfel că în anul 2014 a fost golgheterul formaţiei.
 

“Doar din întâmplare a ajuns la noi la echipă.  Când a început să joace, Someşul a făcut rezultate. Când Potorac era în teren nu ne temeam de nimeni din Liga a V-a!  Cu el am câştigat toate meciurile”, îşi aduce aminte Ioan Brânduşan, conducătorul formaţiei Someşul Letca, citat de sportul salajean.ro.

 
Încă de atunci, sătenii spun că tânărul din Vaslui avea mici neînţelegeri cu socrii, şi el nu putea veni la fiecare meci. Potorac a mai jucat la Viitorul Băbeni și era aşteptat la Luceafărul Bălan, deoarece antrenorul Marius Paşca auzise doar cuvinte de laudă  la adresa lui şi urma să fie legitimat la campioana Sălajului.
 
Potorac se afla cu familia la Vaslui, unde locuiau şi părinţii săi. Ca urmare a mai multor neînţelegeri şi a unor probleme financiare, tânărul – care în luna iulie împlinea vârsta de 27 de ani – a fost găsit spânzurat!

Fotografia aparține sportulsalajean.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii