Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost puşcăriaş care se masturba şi tâlhărea femei a fost prins

ro

25 Nov, 2015 14:13 2063 Marime text
 
Ieri, poliţiştii Secţiei 2 Constanţa au primit o sesizare prin 112, conform căreia un bărbat s-a dezbrăcat în faţa unor eleve în dreptul Şcolii Spectrum. Alertaţi, poliţiştii au acţionat imediat şi au reuşit să-l depisteze pe Oglindă Sandu, de 34 de ani, din Constanţa, cu antecedente penale.
Întrucât semnalmentele susnumitului corespundeau cu cele ale unui bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie pe raza municipiului Constanţa, bărbatul a fost preluat pentru cercetări de către lucrătorii B.I.C.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta este şi autorul a două tâlhării asupra a două tinere. Prima faptă a fost comisă în ziua de 13.03.2015, în jurul orei 19.00, în scara unui bloc din Constanţa, când o tânără a fost acostată din spate de cel în cauză, care, folosind expresi cu conotaţie sexuală şi în pofida rezistenţei victimei a reuşit să îi sustragă acesteia din buzunarul exterior al geci un telefon mobil Samsung Galaxy Expres 2.
Cea de-a doua faptă a fost comisă în seara zilei de 04.05.2015, în jurul orei 22.00, tot asupra unei tinere, care se afla în scara unui alt bloc. Aceasta a fost acostată din spate de acelaşi bărbat, care după ce i-a sucit mâna la spate, i-a smuls din mână un telefon mobil Alview P7, după care a ieşit din scară şi a fugit într-o direcţie necunoscută.
Faţă de Oglindă Sandu s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, urmând ca, în data de 25.11.2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a Judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea luării măsurii arestării preventive.
În prezent Oglindă Sandu este încarcerat în CRAP - IPJ Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii