Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fost angajat SRI, prins în timp ce lua șpagă

ro

13 Aug, 2015 22:47 1077 Marime text
 
Un fost angajat SRI a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant, astăzi, în timp ce primea 500 de lei de la o femeie căreia îi promisese că va interveni pentru a fi angajată în MAE, informează romanialibera.ro. 

Nu este prima dată când bărbatul este prin în flagrant luând mită, el având deja o condamnare pentru trafic de influenţă.

Procurorii, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Argeş, poliţiştii din Argeş şi ofiţeri SRI Argeş l-au prins în flagrant, joi, pe un bărbat care primea bani de la o denunţătoare căreia îi promisese că o va ajuta să se angajeze în Ministerul Afacerilor Externe.

Conform sursei citate, bărbatul, un fost angajat al SRI, în vârstă de 46 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins primind 500 de lei de la femeia căreia îi promisese că va interveni pe lângă factori de decizie şi la membrii unei comisii de examinare pentru a fi angajată în MAE.

La percheziţia autovehiculului cu care se deplasa fostul angajat al SRI, anchetatorii au găsit banii daţi de către denunţătoare.

Bărbatul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru a fi audiat sub acuzaţia de trafic de influenţă, el fiind reţinut pentru 24 de ore.



Sursa: romanialibera.ro
Sursa foto: ebihoreanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii