Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un dezvoltator imobiliar din Constanţa îşi extinde acţionariatul şi îşi majorează capitalul (document)

ro

01 Oct, 2016 23:00 10319 Marime text
Astoria Building SRL din Constanţa a cooptat  doi noi membri pe lista de asociaţi, persoane fizice. Este vorba despre  Dumitru Babu, născut în 1950 şi Laurenţiu-Mugurel Manta, născut în 1975, tot la Tulcea. Cooptarea celor doi s-a făcut printr-o hotărâre recentă a Adunării Generale, formată din George Stere şi Nicu Babu.

Potrivit hotărârii, cei doi noi asociaţi vin fiecare în firmă cu un aport de capital de câte 200 de lei. În acest context, capitalul societăţii comerciale creşte la 800 de lei, fiecare dintre asociaţi deţinând câte 20 de părţi sociale, însumând 200 de lei.  Participarea la profit şi pierderi a celor patru asociaţi, Laurenţiu Mugurel Manta, George Stere, Nicu Babu şi Dumitru Babu va fi de câte 25% fiecare.

Laurenţiu Mugurel Manta mai apare la Registrul Comerţului ca asociat şi într-o altă firmă: SC Egis Rom SRL cu sediul la Tulcea.

În 2009, Consiliul Local Tulcea a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu „Birouri D+P+3E ” pe strada Iuliu Maniu, nr. 18 în municipiul Tulcea. Construcţia urma să fie ridicată pe un teren în suprafaţă de 429 mp, aflat în proprietatea soţilor Laurenţiu Mugurel şi Claudia Georgiana Manta. (Textul hotărârii de Consiliul Local poate fi consultat în secţiunea Documente a acestui articol).

Nicu Babu mai are apare la Registrul Comerţului ca asociat în alte două firme în funcţiune: Graficons SRL şi Nicolaos SRL, ambele cu sediile sociale în Tulcea.

George Stere este administratorul Astoria Building SRL şi nu mai figurează la Registrul Comerţului ca asociat în vreo altă societate comercială.

Astoria Building SRL se ocupă cu lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Citeşte şi...
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii