Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un deţinut de la Poarta Albă a fost înjunghiat cu o bucată dintr-o oglindă spartă!

ro

21 Oct, 2015 17:01 1803 Marime text
În Spitalul Penitenciarului Poarta Albă se afla internat un deţinut pentru diverse afecţiuni medicale. Nu se ştie cu exactitate ce s-a întâmplat azi noapte, însă un alt coleg, aflat în camera de deţinere s-a enervat şi l-a înjunghiat în zona gâtului pe deţinut. A fost chemată imediat ambulanţa şi acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat pe Secţia de Terapie Intensivă. 
Florin Iliescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Penitenciar Poarta Albă, ne-a declarat că, din primele cercetări, ar fi fost vorba despre un conflict spontan, în urma căruia agresorul a distrus mai multe obiecte din cameră, ajungând în cele din urmă să spargă oglinda de la baie. Florin Iliescu spune că agresorul, care de altfel are o condamnare pentru omor deosebit de grav, în regim de maximă siguranţă, a luat un ciob de la oglindă şi i l-a înfipt colegului său în gât. Acesta din urmă este condamnat pentru furt calificat.
Ambii bărbaţi sunt cunoscuţi cu afecţiuni psihice, acesta fiind şi motivul pentru care se aflau la unitatea spitalicească, după cum spune purtătorul de cuvânt.
“A fost informată conducerea unităţii, judecătorul de supraveghere, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia şi s-a demarat cercetarea prealabilă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Florin Iliescu.



sursa foto: divahair.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii