Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un deputat PNL din Tulcea solicită ridicarea imunității tuturor parlamentarilor implicați în cazuri de corupție

ro

24 Oct, 2014 20:29 1689 Marime text
Toți parlamentarii implicați în cazuri de corupție ar trebui să rămână fără imunitate.
Deputatul PNL Octavian Popa a declarat vineri, într-o conferință de presă, că speră ca, luni, pe ordinea de zi a ședinței Camerei Deputaților, să se introducă "și ridicarea imunității altor parlamentari care sunt implicați în cazuri de corupție".

„Sper ca luni să se introducă și ridicarea imunității altor persoane care se află într-o situație specială. Cred că Victor Ponta, dacă dorește cu adevărat reformarea partidului, va dovedi acest lucru cerându-le demisia tuturor parlamentarilor PSD implicați și cercetați în scandaluri penale. Instituția Parlamentului este confundată cu aceste persoane foarte vizibile, dar nu toți parlamentarii sunt infractori sau suspectați de fapte de natură penală", a declarat deputatul PNL, citat de Agerpres.

Demnitarul speră că situația înregistrată la începutul acestei săptămâni, când solicitarea Direcției Naționale Anticorupție de încuviințare a arestării preventive a deputatului conservator Ion Diniță a fost amânată de plenul Camerei Deputaților din cauza lipsei cvorumului, în sală fiind prezenți doar 116 deputați din totalul de 403, nu se va repeta săptămâna viitoare, mai informează Agerpres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Paul Costin 20 Nov, 2015 12:23 „Sper ca luni să se introducă și ridicarea imunității altor persoane care se află într-o situație specială."...bla, bla, bla.... Ok, dle deputat limberal (si culmea parsiveniei, vice al Com.de Supraveghere a SRI!...WTF!)...dar asteptam ca si matale sa clarifici (altfel o vom face noi, "strada"!), cu de la cine voie si in virtutea caror reguli (PeNaLe!, of course!), ai pretins in mod constant in cadrul "ilustrei" filiale pnl Tulcea, pentru pretendentii unui loc pe listele locale-regionale ale gastii, sume de 6000 de euro, (Lire sterline ori dolari, in echivalent!), unor membri sau nemembri pnl (mai nou, incercand recrutarea de interfete, oameni de paie chiar si din Diaspora!...)... Abia dupa autodemascare ai putea sa mai bagi capu' la fotografie...OK?!... __Coruptia UCIDE!...Rock Your Contry, ROMANIA!... Peace!..