Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cutremur catastrofal se produce la noapte (video)

ro

28 May, 2015 23:57 2140 Marime text
 
Previziunea sumbră îi aparţine unui pasionat de astronomie care a studiat alinierea planetelor. El şi-a prezentat teoria într-un clip publicat pe internet, devenit viral. 

Experţii dau, însă, asigurări că nu există niciun motiv de îngrijorare. Isteria izbucnită pe internet privind catastrofa ce ar urma să aibă loc în America la noapte a pornit de la un videoclip potrivit căruia planetele se aliniază în această seară.

Oricând apar astfel de alinieri planetare, se produce o perturbaţie puternică din cauza planetelor şi poate avea loc un cutremur foarte mare, potrivit România TV. 

Autorul clipului, un pasionat de astrologie, a oferit ca exemplu seismul din Nepal, de pe 25 aprilie, dar şi pe cel din Japonia, de pe 11 martie 2011. El a avertizat, însă, că alinierile din această seară sunt şi mai puternice din punct de vedere energetic.

„Concluzia mea este că va fi la finalul zilei de 28 mai, undeva între 11 şi 12 noaptea GMT", (mâine, 2 - 3 ora României - n.r.), a spus astronomul amator.

„California se va scufunda. Iar dacă se va întâmpla asta, dacă se va întâmpla, Japonia va fi lovită de un tsunami inimaginabil", a mai spus el. 

Autorul acestui clip care a strâns deja peste un milion de vizualizări prezintă şi un catren al lui Nostradamus despre un cutremur devastator care ar descrie exact poziţiile planetelor din această noapte. Experţii sunt, însă, sceptici. Potrivit acestora, este imposibil ca o aliniere a planetelor să provoace un cutremur. Ei subliniază că forţa gravitaţională exercitată de alte planete asupra Pământului, chiar şi în punctul lor maxim, este foarte mică şi are efecte infime.



Sursa: România TV
Sursa video: YouTube
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii