Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un copil este internat la terapie intensivă iar alți șase sunt pe secția de Nefrologie la Spitalul Marie Curie

ro

28 Feb, 2016 12:24 2055 Marime text
 
Medicul Loredana Popa, de la Spitalul Marie Curie, a declarat în această dimineață că pe secția Nefrologie a spitalului sunt internați șase copii.
 
De asemenea, medical a spus că mai este un alt copil se află la Terapie Intensivă.
 
„Pe secția de Nefrologie sunt șase copii, trei sunt pe dializă peritoneală și urmează cursul tratamentului, ceilalți trei sunt fără dializă peritoneală. Doi dintre ei sunt pregătiți pentru a merge acasă, celălalt (va merge acasă-n.r.) curând, nu pot să precizez un moment, probabil că la sfârșitul săptămânii viitoare sau săptămâna cealaltă, în funcție de cum vor merge lucrurile. Cel de-al șaptelea copil e în terapie intensiva”, a spus medicul, care s-a aflat, astăzi, alături de ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, venit din nou la Spitalul Marie Curie, potrivit agerpres.ro.
 
Când medicul Loredana Popa de la Spitalul Marie Curie a fost întrebată dacă pot apărea complicații în cazul copilului aflat la Terapie Intensivă, acesta a precizat că acest lucru „este de văzut de la o zi la alta” și că, în momentul de față, „prognosticul este rezervat”. 



Sursa foto: voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii