Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un constănţean prins în mijlocul "ciclonului bombă" din SUA! Imagini spactaculoase (galerie foto+video)

ro

06 Jan, 2018 15:42 3964 Marime text
 
Presa internaţională şi agenţiile de ştiri au relatat în ultimele zile despre furtuna puternică care a provocat haos în nord-estul Statelor Unite şi estul Canadei, provocând până acum 17 decese.
Potrivit acestora, ninsorile şi inundaţiile au dat peste cap traficul rutier şi aerian iar fenomene neobişnuite ar fi fost consemnate şi în sudul SUA, în timp ce, în Tallahassee, Florida, ar fi  nins pentru prima dată după 28 de ani. 
Un constănţean, care şi-a petrecut sărbătorile de iarnă şi Anul Nou pe tărâmul făgăduinţei ne-a trimis imagini foto şi video grăitoare, pe care le redăm în continuare.
“ Vă scriu din Connecticut unde am venit să petrec Crăciunul și Revelionul și citesc în presa de acasă despre "ciclonul bomba" care a afectat nord vestul SUA. A  fost într-adevăr ninsoare și ger mare cu vânt puternic toată ziua de ieri, dar spre seară s-a domolit până la calm complet. Azi am făcut o plimbare la New York si realitatea este ca totul decurge normal, orasele nu sunt paralizate și oamenii se poartă la fel ca înainte de "urgia albă" , doar ca sunt mai gros îmbrăcați. Vă trimit şi un film din tren pe ruta Stamford – NYC, câteva fotografii din Manhattan, intrarea în Harlem dar Și de la memorialul 9/11 unde a fost foarte frig dar senin”, ne-a scris M.T. din Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii