Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un consilier local scoate bani din orice. Vişan vinde mobila copilului pe un site de vânzări rapide! (galerie foto)

ro

24 Jul, 2016 13:52 5249 Marime text


Şi aleşii locali sunt oameni când vine vorba de a mai câştiga un ban. Familia consilierului George Gabriel Vişan vinde pe un site de vânzări mobilierul din camera copiiilor. Preţul piesei de mobilier este de 2300 de lei. Viitorul cumpărător va primi la "pachet" şi o lustră şi un covor asortat. 

Iată cum sună anunţul: "Dormitor copii dotat complet , cu saltele de foarte buna calitate din spuma cu memorie(1 buc 160 cm/70cm,1buc 170cm/70cm), lustra, covor asortat cu mobila. Mobila a fost executată la comanda acum 3 ani. Mobila este alcătuită din : 2 paturi suprapuse ,șifonier mare în 2 uși ,șifonier mic în 2 uși, pantofar, scărițe cu spații de depozitare, birou ,corp cu sertare. Mobila se încadrează perfect într-un dormitor de 2.80m x 3.60m". Persoana de contact menţionată în anunţ este soţia politicianului, Crina. Anunţul este postat şi pe pagina de socializare a politicianului.

George Vişan este şi vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PSD Constanţa iar până anul trecut a deţinut funcţia de director economic al Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa. În prezent deţine o funcţie de conducere la un operator portuar.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii