Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un concurs... pe gustul sindicaliștilor din Poliție din Constanța

ro

22 Mar, 2016 22:41 1464 Marime text
 
Sindicatul Agenților de Poliție Constanța, reprezentat de membri din Biroul Permanent, a participat, săptămâna trecută, în calitate observator, la Concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța în vederea ocupării unor funcții de execuție prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.
 
Sindicaliștii spun că în organizarea concursului conducerea IGPR și IPJ Constanța, membrii comisiilor și supraveghetorii au dat dovadă de profesionalism și responsabilitate, concursul desfășurându-se în condiții de maximă transparență.
 
Reprezentanții sindicatului au fost mulțumiți de faptul că toți candidații au aflat rezultatele la finalul probei scrise, corectarea lucrărilor efectuându-se în fața candidatului și în prezența celorlalți candidați și observatori.
 
Sindicatul Agenților de Poliție Constanța îi roagă pe toți cei interesați să transmită eventuale sugestii sau observații în legătură cu acest concurs, astfel încât la viitoarele concursuri ce vor avea loc să se ţină cont de părerea lor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii