Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un concurent de la ”Românii au talent” visează să aibă un kite ca al lui Mazăre

ro

15 Apr, 2016 23:20 2021 Marime text
Un profesor de fiică, fost rector la o universitate din Craiova, s-a prezentat în această seară la emisiunea "Românii au talent".

Fostul cadru didactic, aflat acum la pensie, a declarat că visează să facă un kite (zmeu) ca al lui Mazăre și dacă nu va reuși să-l facă își dorește să cumpere unul. 

Să îi mai dăm câteva idei concurentului. Radu Mazăre a fost și nazist de paradă. Sub privirile unei mulţimi, Radu Mazăre a defilat îmbăcat în uniformă de ofiţer nazist pe o scenă de lângă Cazinoul din Constanţa. Acelaşi Mazăre a stat şi în budigăi și cu bretele pentru a promova Mamaia pe refrenul „Uite luna, uita farul, hopa sus că te ia valul”.

Mazăre a fost salvamar în videoclipul unei melodii pentru promovarea staţiunii Mamaia, proiect realizat împreună cu Loredana Groza şi un interpret de rap. El a dansat pe ritmurile muzicii lui Adi de la Vâlcea la un miting electoral al USL, la care au participat și Alexandru Mazăre, Manuela Mitrea și Eduard Martin.

Acelaşi Mazăre a strunit la vot 25 de ”fotomodele”, în centrul staţiunii Mamaia. Tinerele erau îmbrăcate în costume de baie identice, iar el le-a spus: ”Hai, fetele, alinierea şi la vot!”, adăugând că după vot le dă ”liber la plajă”.

Radu Mazăre a povestit și cum cum a negociat o plajă pe un euro cu un "șef de trib". "M-am simțit ca un colonist", povestea Radu Mazăre la întoarcearea din insula Madagascar. Este drept că el și-a extins proprietățile imobiliare și în exotica insulă de pe coasta Africii. Radu Mazăre a declarat că și-a cumpărat un teren de aproape două hectare pe una din plajele insulei la un euro metrul pătrat, după cum s-a lăudat.

Fostul edilul al Constanţei este unul dintre politicienii foarte atenţi cu aspectul fizic, aşa că şi-a implantat câteva mii de fire de păr şi "şi-a scos" pungile de sub ochi.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii