Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un comisar european pe scena Festivalului Mamaia 2011

ro

25 Aug, 2011 01:57 1893 Marime text

portret_3_6a6a89e3ac.jpgMona, o artistă pe care presa belgiană nu s-a sfiit să o numească „Michael Buble la feminin", va deschide concursul în cea de-a doua zi a Festivalului Mamaia 2011.

Deşi aflată în concediu, Mona a răspuns cu entuziasm propunerii fostului coleg in trupa Barock , chitaristul şi compozitorul Dumi Dumitrache (pe textul Teodorei Ionescu) , de a interpreta o piesă în cadrul sectiunii „Creaţie" a Festivalului Mamaia 2011. „Efemerele iubiri este o piesă cu care empatizează multă lume şi în care eu mă regasesc cu totul " spune artista şi se pare că juriul de la preselecţie îi confirmă spusele.

Mona, pe numele ei real Mihaela Trifu, a fost solista trupei Barock pană în anul 1987 iar trei ani mai tarziu a părăsit România împreună cu soţul ei (antrenor federal de polo), stabilindu-se în Belgia. Deşi pregătirea ei era una muzicală ( fiind absolventă a Şcolii Populare de Artă), Mihaela Trifu s-a perfecţionat în Administraţie, astfel încât în acest moment lucrează pentru Comisia Europeană de la Bruxelles în cadrul Departamentului de Achiziţii Publice. Serviciul şi îndatoririle de mamă şi soţie îi ocupă mult timp, dar ea n-a renunţat la pasiunea pentru muzică.

Sursa: Libertatea.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii