Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un colos de lux a acostat în Portul Constanţa

ro

24 Jun, 2015 08:02 1880 Marime text
 
Unul dintre cele mai luxoase pacheboturi care se plimbă pe mările şi oceanele planetei, „Emerald Princess“ a acostat în această dimineață în Portul Constanța. Cei mai mulți dintre pasageri sunt americani, dar la bord se află și australieni, canadieni, englezi, olandezi sau italieni. În România, o parte din ei vor vizita Casa Poporului, alții vor face un tur al Bucureștiului, vor merge în Delta Dunării, iar alți turiști străini vor vizita muzeele din Constanța.
 
Cine pleacă într-o călătorie pe mare cu acest vapor exclusivist se poate relaxa în dormitoare de 4 şi 5 stele, însă are parte și de o multitudine de posibilităţi de petrecere a timpului liber. 290 de metri este lungimea navei - perfectă pentru a găzdui piscine, biblioteci, baruri, un centru de conferințe, magazine, spa-uri, expoziții de artă, cinema în aer liber, săli de teatru, săli de gimnastică și fitness sau spații de joacă pentru copii. Meniurile de la bordul navei sunt sofisticate și creative, din toate bucătăriile lumii. Nu lipsesc preparatele din bucătăria italiană, cu pizza sau fructe de mare, și americană - cu preparate la grătar, burgeri sau hot-dogs - și nici băuturile alcoolice şi răcoritoare din cele mai diverse. 1.100 de oameni care fac parte din echipajul vaporului stau la dispoziţia pasagerilor zi şi noapte.
 
„Emerald Princess“ va rămâne în Constanţa până în această seară, la ora 19.00. Vaporul a venit direct din Grecia și de la Constanța va merge în Bulgaria, la Varna, iar apoi în Marea Mediterană. În vara aceasta, o călătorie la bordul colosului de lux pornește de la 650 de dolari și poate ajunge până la 5.500 de dolari, în funcţie de tipul cabinei şi de pachetul de excursii ales.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii