Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un cioban și-a înjunghiat propriul copil până l-a omorât!

ro

09 Apr, 2016 18:53 2082 Marime text
 
O adevărată dramă a zguduit satul Lunca ce aparține de comuna CA Rosetti din Buzău. Un bărbat şi-a omorât copilul de 8 ani, cu mai multe lovituri de cuţit, într-un moment de furie. Imediat după ce a realizat că și-a înjunghiat propriul copil, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fugit. Polițiștii sunt acum pe urmele lui.
 
Potrivit localnicilor din satul Lunca, bărbatul obişnuia să îşi bată soţia şi copilul. De fiecare dată când a fost ameninţat cu despărţirea individul a încercat să se sinucidă. Femeia reușise să plece de la domiciliul bărbatului, în urmă cu o lună. Astăzi, mama copilului s-a dus cu băiatul la domiciliul tatălui, fiind însoțită de o avocată. Ea voia să îşi ia lucrurile ei și ale copilului din casă.
 
Bărbatul a să o convingă să revină acasă însă totul în cele din urmă totul s-a terminat cu un scandal. În toată nebunia creată, bărbatul l-a apucat pe copil de mână și l-a tras spre el, probabil pentru a-l convinge să rămână lângă el. În starea aceea de surescitare, tatăl și-a dus copilul pe malul unei bălţi, numită Valea Strâmbului, unde s-a și produs crima.
 
Bărbatul, care lucrează ca cioban, este acum căutat de oamenii legii, iar procurorii investighează crima. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii