Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un căţel a fost abandonat pe marginea drumului, iar momentul a fost surprins de o biciclistă

ro

26 Mar, 2016 00:55 1527 Marime text
 
Un câine care a fost filmat în momentul în care era aruncat cu cruzime pe marginea unui drum rural, se află acum în în mâini bune şi are o nouă familie. Totul a fost posibil datorită unui om care a făcut ceea ce alții nu ar fi îndrăznit poate.
 
Incidentul a avut loc săptămâna trecută în apropiere de orașul Itabira, Brazilia. O femeie care mergea cu bicicleta a filmat câinele exact în momentul în care era aruncat dintr-un camion. Lăsat pe marginea drumului, căţelul a alergat să țină pasul cu camionul, însă acesta a accelerat departe, fără el.
 
Biciclista a revenit mai târziu la fața locului într-o mașină, în speranța de a duce căţelul la siguranță, dar până când ea a sosit, câinele abandonat nu era nicăieri.
 
Poliția a fost avertizată cu privire la acest fapt, iar filmul a fost postat internet cu speranța că va deveni viral, ceea ce s-a și întâmplat. În câteva zile, mii de oameni au plâns și au văzut această cruzime. Din fericire, o persoană și acționat.
 
După ce a aflat de situația câinelui, un om - care a ales să rămână anonim - a mers să caute animalul. A fost nevoie de două zile de căutări, dar, incredibil, în cele din urmă l-a găsit.
 
Acum ei cer ajutor pentru alegerea unui nume nou pentru el.
 
Din păcate, nu toate animalele abandonate sunt suficient de norocoase pentru a găsi pe cineva dispus să ia timp pentru a oferi o mână de ajutor.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii