Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un camion condus de un român a fost lovit de un tren în Germania. Românul şi mecanicul trenului au murit! (video)

ro

06 Nov, 2015 09:05 2086 Marime text
Un camion care transporta un vehicul militar american a fost lovit, aseară, de un tren în Germania. Presa germană relatează că accidentul s-a soldat cu moartea şoferului român şi a mecanicului de tren, precum şi cu rănirea gravă a patru persoane. Din primele informaţii, trailerul pe care se afla vehiculul militar ar fi rămas blocat pe şine, la un punct de trecere a căii ferate din oraşul Freihung, în landul german Bavaria, potrivit autorităţilor, citate de Deutsche Welle în pagina online.
Trenul regional avea aproximativ 40 de persoane la bord. După impact, atât trenul, cât şi camionul au luat foc. “Trenul a intrat în camion cu 100 de kilometri pe oră, fără a frâna", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de site-ul de ştiri Focus Online.
Potrivit Die Welt, pasagerul aflat în camion a fost doar uşor rănit, fiind interogat de poliţie imediat după accident. Anchetatorii speră ca acesta să le ofere detalii despre circumstanţele producerii coliziunii. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei germane, citat de Focus Online, camionul românesc transporta un vehicul al Armatei SUA.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii