Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un brad de Crăciun a fost împodobit cu fotografii ale victimelor din clubul Colectiv

ro

23 Dec, 2016 19:20 2505 Marime text
Un brad de Crăciun a fost împodobit, astăzi, în piaţa Bucur din Bucureşti, la iniţiativa asociaţiei GTG, cu fotografii ale celor 64 de victime care au murit în urma incendiului din clubul Colectiv pe 30 octombrie 2015. Trecătorii vor putea să aducă la rândul lor ornamente.

Bradul a fost împodobit de membrii asociaţiei GTG vineri, în jurul orei 12.00. Eugen Iancu, preşedintele asociaţiei, a precizat că prin acest gest a dorit să reamintească tuturor de cei care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din Colectiv, potrivit news.ro.

„Noi am făcut şi anul trecut un pom. Este pentru copiii noştri. Din păcate, trebuie să îl facem cu pozele lor şi asta este cel mai dureros. În felul acesta, încercăm să amintim tuturor de ei, lăsând de o parte faptul că toţi venim aici în diferite zile, la diferite ore, să ne amintim, să aprindem o lumânare, să ne gândim la ei”, a spus Eugen Iancu, tatăl unui tânăr care a murit în incendiul din clubul bucureştean.

„Vrem în acelaşi timp să creăm şi un pol al amintirii, al dorinţei noastre de schimbare, pentru că aceşti copii nu au murit degeaba aici”, a adăugat Eugen Iancu.

El a mai spus că anul viitor parcul din faţa clubului Colectiv va fi reamenajat şi că lucrările vor începe în primăvară. La sugestia unui membru al asociaţie GTG, în acel parc ar putea fi plantat anul viitor un brad.


Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii