Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia la Braşov Un bebeluş a murit şi trei adulţi au fost răniți

ro

24 Jul, 2015 23:37 883 Marime text
 
În această seară, la ieşirea din localitatea braşoveană Săcele a avut loc un accident rutier grav în urma căruia un bebeluş de o lună şi jumătate a murit, iar trei adulţi au fost răniţi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, a declarat că tatăl copilului, un şofer în vârstă de 23 de ani, din localitatea braşoveană Săcele, care conducea o maşină înmatriculată în Bacău, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu alt autoturism care circula regulamentar.
În urma impactului, cele două autoturisme au ieşit în afara carosabilului, iar un bebeluş de o lună şi jumătate, care se afla pe bancheta din spate, alături de mama sa, a fost proiectat prin geam în afara maşinii, murind pe loc. Mama copilului a rămas încarcerată, suferind traumatisme cranio-cerebrale şi toracice şi fracturi ale membrelor. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a o scoate pe mama bebeluşului dintre fiarele contorsionate ale maşinii, cu un echipaj cu apă şi spumă, cu două echipaje SMURD şi două ambulanţe.
Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean Braşov în stare gravă. De asemenea, şoferul vinovat, care este tatăl copilului mort, şi un pasager din dreapta sa au fost răniţi uşor, dar au refuzat să fie transportaţi la spital, primind îngrijiri la faţa locului. Şoferul celeilalte maşini, aflat singur în autoturism, nu a fost rănit în urma accidentului.
Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, poliţiştii continuând cercetările.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii