Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bătrân cu picioarele amputate a murit carbonizat. Soţia a ajuns la spital

ro

22 Nov, 2015 12:18 1202 Marime text
 
Doi bătrâni dormeau într-o locuinţă socială din Tuzla, noaptea trecută. Ea are 69 de ani, el avea 80. În timp ce dormeau, s-a produs o explozie. În doar câteva secunde, locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări, iar focul la butelie, care a explodat.
Femeia a reușit să iasă la timp din locuință și a fost salvată de vecinii alertați de zgomotul infernal. Din păcate, soțul ei a murit. Bătrânul avea ambele picioarele amputate și era imobilizat la pat. Vecinii spun că au încercat să îl scoată din casă, însă vâlvătaia era mult prea puternică și nu au putut să intre după el. Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean Constanţa cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului, arsuri de gradul 2 şi 3.
Până la venirea pompierilor, localnicii au încercat să stingă incendiul.
Vecinii spun că cei doi bătrâni nu au copii și, cel mai probabil, bătrânul va fi înmormântat pe cheltuiala autorităților locale.
Detașamentul de Pompieri Tulcea a intervenit cu două autospeciale la stingerea incendiului. Intervenţia a fost destul de dificilă, din cauza posibilității de extindere la construcțiile vecine de zona incendiată, după cum spun pompierii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii