Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 67 de ani, prins cu arme şi muniţie

ro

25 Feb, 2016 13:12 2126 Marime text
 
Acţionând pe linia depistării deţinătorilor ilegali de arme, poliţiştii Serviciului Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase au depistat opt arme, muniţie, obiecte pirotehnice şi capse pentru cartuşe de vânătoare.

Poliţiştii au ridicat de la un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din Cernavodă, cinci arme dintre care trei de vânătoare cu alice, una de vânătoare mixtă şi una letală de tip sportiv, 1200 de cartuşe, peste 5kg de pulbere pentru muniţie de vânătoare, 58 de petarde şi aproximativ 300 capse pentru cartuşe de vânătoare.

Acum, acesta este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, nerespectarea regimului materiilor explozive, și efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Totodată, poliţiştii cercetează în stare de libertate şi un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Costinești, care ar fi introdus în ţară şi deţinut fără drept două arme de vânătoare cu glonţ, o armă neletală de tip sportiv şi 140 de cartuşe.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii