Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 64 de ani şi o femeie de 49 de ani, prinşi în flagrant de poliţiştii constănţeni

ro

26 Jul, 2015 13:55 2054 Marime text
 
Ieri, poliţiştii constănţeni au prins în flagrant un bărbat şi o femeie care se aflau în atenţia poliţiştilor fiind bănuiţi de comiterea unor furturi din autoturisme în zona staţiunilor de la malul Mării Negre.

Sâmbătă, în jurul orei 14.30, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Constanţa, în urma unor activităţi specifice, au prins în flagrant pe M. Mihalache de 64 de ani şi pe I. Dalida de 49 de ani, în timp ce sustrăgeau dintr-un autovehiculul înmatriculat în Sibiu, o borsetă ce conţinea diferite documente.
 
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei doi au încercat să sustragă bunuri şi dintr-un alt autovehicul înmatriculat în Galaţi, prin forţarea sistemelor de închidere a portierelor. De asemenea, oamenii legii au constatat şi că M. Mihalache a condus un autovehicul în staţiunea Mamaia, având dreptul de a conduce suspendat începând cu data de 10 mai a.c..
 
Pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă, femeia fiind cercetată în stare de libertate.
 
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au deschis o anchetă în vederea probării întregii activităţi infracţionale a celor două persoane.

Sursa foto: localizaregratis.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii