Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 33 de ani din Medgidia a fost găsit spânzurat în curtea locuinţei

ro

30 Oct, 2014 08:39 2464 Marime text
Poliţiştii au fost sesizaţi ieri, în jurul orei 21.00, prin numărul de urgenţă 112, cu privire la faptul că Florin-Daniel G., de 33 de ani, s-a spânzurat în curtea locuintei sale din Medgidia.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că bărbatul s-a spânzurat într-o curte interioară a locuinţei, unde a fost găsit de către rude, care au sunat la 112.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe corp în afara unei mărci traumatice în zona gâtului, specifică spânzurării.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la Morga Spitalului Medgidia, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

Bărbatul era căsătorit, iar în ultima perioadă era abătut şi depresiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicu 31 Oct, 2014 23:17 Dumnezeu sa-l ierte. A fost dat afara in ianuarie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al Judetului Constanta. Dupa pierderea locului de munca, au aparut in familie frustrari griji si probleme. pacat un om s-a stins din cauza sitemului. la tv vorbim despre curve, guta si salam, ceea ce conteaza ingropam.
  • fara nume 31 Oct, 2014 23:12 Dumnezeu sa-l ierte, a fost dat afara de la pompierii medgidia la sfarsitul lui ianuarie.Din cauza pierderii locului de munca, au aparut probleme in familie, frustrari si griji. Despre asta nu se discuta la tv, decat de curve, barfe si coruptie.