Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal la Lumina Un bărbat ar fi amenințat cu arma două persoane

ro

12 Jul, 2015 13:37 1671 Marime text
 
Poțiștii din Lumina fac cercetări pentru elucidarea exactă a împrejurărilor în care, sâmbătă seara, în localitate ar fi avut loc un conflict între trei bărbați, unul dintre aceștia fiind bănuit că i-a amenințat pe ceilalți doi cu pistol cu bile de cauciuc.
 
Concret, în jurul orei 22.00, polițiștii au fost sesizați de un cetățean că în fața casei vecinului său are loc o altercație între acesta și ceilalți doi bărbați. La sosirea polițiștilor, conflictul era stins. Până în prezent, oamenii legii au stabilit că trei copii au aruncat un câine mort în șanțul din fața casei primului bărbat. Acesta i-a certat și chiar i-a determinat să ia animalul de acolo și să îl arunce altundeva.
 
Se pare că cei mici au povestit acasă cele întâmplate, iar părinții lor au mers să-i ceară socoteală proprietarului casei. Atunci a izbucnit conflictul. Niciunul dintre cei implicați nu a dorit, însă, să depună plângere, cel puțin până acum. Polițiștii au stabilit că bărbatul deține legal arma neletală și fac cercetări pentru a afla dacă el i-a amenințat cu pistolul pe ceilalți doi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii