Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a introdus ilegal în țară o armă și muniția aferentă pe care le-ar fi cumpărat din Bulgaria. Pe numele său a fost întocmit dosar penal

ro

16 Nov, 2017 16:54 1646 Marime text
Polițiștii din Dolj cercetează un bărbat, de 49 de ani pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, asupra acestuia fiind găsită o armă cu glonț, calibru 9 mm și 150 de cartușe, deținute ilegal.
 
La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au depistat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Teasc, județul Dolj, care deținea un pistol calibru 9 mm, precum şi 150 de cartuşe neletale nepercutate, de același calibru.
 
Din cercetări a reieșit că arma şi muniţia fuseseră cumpărate de acesta cu 3 zile înainte, din oraşul Vidin, din Bulgaria.
 
Ulterior, în aceeaşi zi, acesta le-a introdus în România, fără a le declara organelor de control vamale, depozitându-le într-un compartiment al unui tren care circula pe ruta Craiova-Vidin.
 
Polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.
 
Pistolul și muniția au fost ridicate de polițiști, în vederea cercetărilor.

Sursa foto: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii