Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a încercat să introducă ilegal în ţară 60.000 de pachete cu ţigarete netimbrate

ro

16 Nov, 2015 11:31 1472 Marime text
 
În cadrul unei acţiuni desfăşurate pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în colaborare cu lucrătorii vamali, au descoperit, în PTF Negru Vodă, 60.000 de pachete cu ţigarete netimbrate, cu o valoare de aproximativ 600.000 de lei, pe care un cetăţean cu dublă cetăţenie, moldoveană şi bulgară, a încercat să le introducă ilegal în ţară.
 
Ieri, în jurul orei 6.30, în PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean cu dublă cetăţenie, moldoveană şi bulgară, R. Valerii, în vârstă de 59 de ani, care conducea un autocamion marca DAF cu semiremorcă, înmatriculate în judeţul Galaţi, care transporta piese industriale din Turcia pentru o firmă din Federaţia Rusă.
 
În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră, alături de lucrători vamali, au efectuat controlul fizic al autocamionului cu semiriemorcă, descoperind ascunse, printre mărfurile transportate, în cutii cu premergătoare pentru copii, 60.000 de pachete cu ţigarete netimbrate marca Ashima.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor întreaga cantitate de ţigarete, în valoare de aproximativ 600.000 de lei, întocmind lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contraband.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii