Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat a fost împușcat accidental în timpul unei partide de vânătoare

ro

18 Sep, 2016 12:27 1966 Marime text
Un bărbat a fost împușcat accidental în picior, astăzi, în cartierul Lușca din Năsăud. Se pare că incidentul s-ar fi produs în timpul unei partide de vânătoare, scriu jurnaliștii de la bistriteanul.ro.
 
Echipajul medical ajuns la fața locului a solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe bărbat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș sau Cluj-Napoca. Se pare că cel care l-a împușcat pe bărbat încă se află la locul incidentului, dând explicații polițiștilor.
 
La partida de vânătoare în cauză au participat 14 oameni. Deocamdată nu știe nimeni cum s-a petrecut incidentul, cert este faptul că este vorba despre o împușcare accidentală. Bărbatul rănit a fost ajutat de colegii de vânătoare să ajungă până la ambulanță.
 
Precizarea IPJ Bistrița-Năsăud


„La data de 19.09. 2016, un bărbat în vârstă de 40 de ani din județul Suceava, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare organizată pe fondul de vânătoare numarul 19 Nepos, l-a împuscat accidental pe un tânăr în vârstă de 20 de ani din Rebrișoara, cauzându-i leziuni corporale. Tânărul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș. Ambele persoane sunt vânători autorizați și participau la o partidă organizată și legală”, a declarat Alexandra Vereșezan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, citată de bistriteanul.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii