Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Un bărbat a căzut de la etajul I al unei clădiri din Piața Ovidiu (galerie foto+video)

ro

30 Jun, 2016 19:10 3404 Marime text


O persoană a căzut de la un balcon în urmă cu câteva minute, în Piața Ovidiu. Se pare că este vorba despre o clădire veche ce avea balcon din lemn. Bărbatul, ce are în jur de 45-50 de ani se afla pe balconul unei clădiri când, la un moment dat, balconul din lemn s-a prăbușit. 



Martorii au sunat imediat la 112 pentru a anunța incidentul, deoarece bărbatul era plin de sânge. Se pare că bărbatul a alunecat de la etajul I. La fața locului s-au deplasat polițiștii, medicii Serviciului de Ambulanță Constanța, dar și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea”.



În clădirea respectivă funcționează și un restaurant. 

Vom reveni cu informații. 
 

UPDATE 3, ora 19:32:
 

Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, borbatul a suferit un traumatism cranien, unul toracic, însă este conștient și a fost transportat la spital. 



UPDATE 2, ora 19.26:
 

Persoana care a căzut de la etajul 1 al clădirii este proprietarul apartamentului. Este vorba despre Nicolae Birt în vârstă de aproximatov 60 de ani care suferea de diabet. În urma căzăturii acesta ar fi suferit o fractură la bazin și și-ar fi spart capul. Reprezentanții restaurantului ce se află ca parterul clădirii, chiar sub apartamentul bărbatului de 60 de ani, i-ar fi spus în câteva rânduri acestuia să repare balconul pentru a nu se produce o nenorocire. Astăzi, din nefericire, podeaua din lemn a balconului a cedat, astfel bărbatul a fost la un pas de moarte.  



UPDATE 1, ora 19.20:


Bărbatul care a căzut de la balconul clădirii a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la spital pentru a primi mai multe îngrijiri de specialitate. 

Sursa foto + video: ZIUA de Constanta





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii