Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Incident la bordul unui avion ce zbura pe ruta București-Sicilia. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

ro

20 Sep, 2017 18:46 3531 Marime text
Un avion Wizzair, care circula pe ruta București - Sicilia a fost implicat într-un incident în această după amiază. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit atacuri de panică. 
 
UPDATE: Oficial de la WizzAir 

Reprezentanții WizzAir au oferit un punct de vedere referitor la incidentul din această după amiază.

” Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control să mențină altitudinea înainte de aterizare pe Aeroportul Catania, în condițiile în care pista era inspectată din cauza unui posibil impact cu o pasăre a unei alte aeronave. În timpul așteptării, zborul a experimentat turbulențe care i-au neliniștit pe unii dintre pasageri. După ce aeronava a aterizat în siguranță, echipajul a solicitat asistența personalului medical pentru pasagerii suspecți de atacuri de panică. Debarcarea a continuat normal după ce a fost acordată asistența medicală și echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați de acest eveniment însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este principală noastră prioritate ” - au transmis reprezentanții WizzAir.

Sursa foto: Antena3.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii