Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou accident aviatic Un avion Air Canada cu 132 de pasageri la bord a ieşit de pe pistă

ro

29 Mar, 2015 11:27 1224 Marime text
Un avion de tip Airbus 320 al Air Canada a fost foarte aproape de o tragedie după ce aeronava a ieşit de pe pistă. 23 de persoane au ajuns la spital cu răni care nu le pun însă în pericol viaţa. La bord se aflau 132 de pasageri şi 5 membri ai echipajului, informează România TV.

Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică când avionul Air Canada s-a lovit de o linie de înaltă tensiune, acest lucru ducând la ieşirea de pe pistă şi la întreruperea curentului. 

Aeronava venea de la Toronto şi urma să aterizeze la Halifax. În momentul incidentului, pe aeroport ningea puternic.

Peter Spurway, purtătorul de cuvânt al aeroportului internaţional Stanfield din Halifax, din provincia canadiană Nova Scotia a declarat că incidentul nu este o prăbuşire pentru că se crede ca aeronava era sub control în timpul aterizării. 

În urma incidentului, aeroportul a fost închis şi va rămâne închis până la ora locală 09.00 (15.00 ora României), a declarat Spurway, precizând că avionul trebuie îndepărtat de pe pistă înainte de reluarea zborurilor.

Scott Murray, una dintre zecile de persoane care îşi aşteptau rudele la zborul de la Toronto, a declarat pentru CBC News ca tatăl lui se afla în avion şi l-a sunat să îi spună că "avionul s-a prăbuşit şi că el este în regulă".



Sursa: România TV
Sursa foto: România TV

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii