Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autoturism Audi furat din Italia a fost descoperit în Constanţa

ro

06 Mar, 2016 10:27 2223 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu poliţişti din cadrul IPJ Constanţa – Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat, vineri, în jurul orei 10.30, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate, în urma căreia au identificat, în municipiul Constanţa, un autoturism marca Audi model A3 despre care existau informaţii că este furat.
 
Verificările au stabilit că autoturismul în cauză este căutat de autorităţile din Italia, fiind declarat furat din data de 22.07.2007, iar la volan a fost identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Mangalia. Bărbatul în cauză a declarat că a achiziţionat autoturismul pe raza judeţului Ilfov fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.
 
Autoturismul, evaluat la aproximativ 9.000 de lei, a fost confiscat la sediul Grupului de Nave Constanţa până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire la furt”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii