Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:04 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un autocar cu 34 de persoane a intrat într-un cap de pod

ro

22 Nov, 2015 16:13 1860 Marime text
În această după-amiază, un autocar cu 34 de pasageri a intrat într-un cap de pod. Acesta s-a răsturnat pe drumul european DE 70, în apropierea orașului Băile Herculane, anunță Agerpres.
 
La faţa locului, au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi Caraş- Severin, care au preluat victimele. Printre răniţi, se pare că s-ar numără şi o fetiţă. Încă nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul.
 
Cele mai grave accidente în care au fost implicate microbuze:
 
* 7 septembrie 2006 — În apropiere de Bârlad, s-a produs un accident soldat cu 13 morți și patru răniți, după ce șoferul unui microbuz care transporta 16 persoane nu a acordat prioritate și a fost lovit din plin de un autocar din Republica Moldova.
 
* 29 noiembrie 2005 — Un microbuz cu 26 de muncitori, majoritatea femei, s-a răsturnat la intrarea în orașul Slobozia. Nouă femei și șoferul au murit pe loc, alte 13 persoane au fost rănite grav.
 
* 13 octombrie 2012 — Opt persoane și-au pierdut viața și alta a fost rănită într-un accident produs pe DN7 între localitățile Lipova și Odvoș din județul Arad. Șoferul unui autoturism Fiat în care se aflau 9 persoane, a ajuns pe contrasens, pe fondul oboselii, unde s-a izbit de un TIR care circula regulamentar. Victimele erau angajați ai unei firme de construcții din Deva și se întorceau acasă, de la muncă.
 
Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii