Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un acționar la Murfatlar, adus cu mandat la DNA

ro

17 Oct, 2016 13:49 4636 Marime text
George Ivănescu, acționar la compania de vinuri Murfatlar, a fost adus cu mandat, astăzi, la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a fi audiat de procurori în dosarul în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală de 600 milioane lei, transmite Agerpres. 

Procurorii DNA efectuează 28 de percheziții în Capitală și în județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2010 — 2014, asimilate infracțiunilor de corupție și evaziune fiscală.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile vizează mai multe firme care produc și comercializează băuturi alcoolice iar prejudiciul estimat este de aproximativ 600 milioane lei.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010 — 2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție și de evaziune fiscală. În cursul dimineții de 17 octombrie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locații situate în municipiul București și în mai multe localități din județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se preciza într-un comunicat al DNA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii