Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Uluitor Ungaria ameninţă că iese din UE!

ro

28 Oct, 2014 15:51 1738 Marime text
Dacă Uniunea Europeană dorește să dicteze în Ungaria, atunci țara ar trebui să ia în considerare ieşirea din uniune, susţine Laszlo Kover, preşedintele Parlamentului de la Budapesta şi parlamentar Fidesz, potrivit Budapest Business Journal.
 
Kövér a spus că, în cazul în care Bruxelles-ul dorește să spună cum trebuie reglementată o țară, atunci aceasta se aseamănă cu Moscova înainte de schimbarea de regim. Politicianul a declarat că, în cazul în care aceasta este direcția în care se îndreaptă UE, atunci Ungaria ar trebui să ia în considerare părăsirea uniunii.
 
Conform origo.hu, Kövér a spus acest lucru doar ca un exemplu de scenariu "de coșmar", şi se îndoiește că s-ar putea ajunge la asta. Preşedintele Parlamentului a fost citat ca spunând că UE și NATO nu sunt problema, ci mai degrabă "lumea euroatlantică, agitată din punct de vedere moral".
 
Discursul lui Kover a atras critici din partea partidelor şi politicienilor din opoziţie. Aceştia i-au solicitat premierului Viktor Orban să îl "disciplineze" pe colegul sau de partid.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dan 28 Oct, 2014 16:09 Bravo lor demonstrează ca au sânge in vene