Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul evadat de la Cluj a fost prins, după două săptămâni

ro

29 Jan, 2015 17:09 1156 Marime text
Ultimul dintre cei patru bărbaţi care au evadat în urmă cu aproape două săptămâni din arestul Poliţiei Judeţene Cluj a fost prins, azi, în municipiul Alba Iulia, afirmă surse judiciare, citate de Mediafax.
 
Alexandru Bartuş, în vârstă de 32 de ani, era dat în urmărire naţională, a fost prins în jurul orei 15.00 şi urmează să fie dus la Cluj-Napoca, unde va fi audiat de un procuror şi apoi dus din nou în arestul Poliţiei.
 
În 17 ianuarie, Alexandru Bartuş a evadat, împreună cu alţi trei bărbaţi, din arestul Poliţiei Judeţene Cluj, profitând de neatenţia agenţilor de serviciu. Cei patru au reuşit să fugă dintr-un spaţiu destinat activităţilor sportive, prevăzut deasupra cu un grilaj din fier, pe care deţinuţii l-ar fi îndepărtat pentru că nu era prins bine.

Primul dintre cei patru tineri evadaţi, Daniel Cătălin Baciu, în vârstă de 16 ani, a fost prins în aceeaşi seară, în zona gării din Cluj-Napoca, la câteva ore după dispariţie. Ulterior, în noaptea următoare, poliţiştii au reuşit să-l prindă, în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, pe Claudiu Marin Botorea, de 36 de ani, care fusese arestat preventiv pentru furt calificat. Al treilea evadat a fost prins a doua zi dimineaţă, în jurul orei 07.00, în zona gării din Cluj-Napoca, fiind vorba despre Tiberiu Lăcătuş, de 22 de ani, care fusese arestat preventiv pentru tentativă de omor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii