Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimul concert al lui Amy Winehouse. Cântăreaţa a intrat beată pe scenă

ro

24 Jul, 2011 00:27 1616 Marime text

Amy Winehouse (27 ani) a fost huiduită în luna iunie, în timpul concertului susţinut la Belgrad, fiindcă era prea beată ca să cânte.

Amy Winehouse a fost huiduită în luna iunie, în timpul concertului susţinut la Belgrad, fiindcă era prea beată ca să cânte.

Concertul trebuia să deschidă în forţă turneul pe care artista urma să îl susţină în Europa şi care ar fi inclus şi România, dar fanii sârbi au fost dezamăgiţi.

Timp de 90 de minute, artista britanică a mormăit versurile, a cântat doar câteva strofe clar şi s-a clătinat pe scenă. La un moment dat, a aruncat pur şi simplu microfonul din mână.

Din când în când, Winehouse părăsea scena pe neaşteptate, iar instrumentiştii nedumeriţi încercau să-i ţină locul. Astfel, spectatorii au huiduit-o continuu pe artistă, mai ales că mulţi dintre ei au plătit 45 de euro pentru a vedea concertul.

Cântăreaţa ieşise de curând de la o clinică de dezintoxicare din Londra şi, teoretic, ar trebui să fie ţinută sub strictă supraveghere, în ceea ce priveşte alcoolul. În plus, angajaţii hotelurilor europene pe care Winehouse le va vizita, în timpul turneului, au fost atenţionaţi să nu "uite" sticlele de tărie prin mini-baruri.

Amy Winehouse trebuia să susţină un concert la Bucureşti, pe 15 august, însă acesta a fost anulat.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii