Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Coloane de mașini la Azuga. Ultimele vești de la Centrul Infotrafic

ro

03 Jan, 2016 12:57 2644 Marime text
Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al poliției Române (IGPR) informează că, la această oră, traficul rutier este intens pe DN1 Braşov - Bucureşti.
De asemenea, la intrarea în Buşteni dinspre Azuga există o coloană de autovehicule în mişcare.
Pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti circulaţia se desfăşoară fără probleme.
Ninge uşor pe DN7, pe Valea Oltului. Partea carosabilă este umedă, zăpadă existând doar în zona acostamentelor. Este necesar să se ruleze cu viteză adaptată, în primul rând în curbe.
Conform informaţiilor primite de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Galaţi, pe secţia de cale ferată 702, între Buzău-Sud şi Cilibia, dar şi între Făurei şi C.A. Rosetti, pe firul 1, şina s-a fisurat din cauza gerului. Până la remedierea avariei, trenurile vor circula pe firul 2, informează Infotrafic.
 
ORA 12.50:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (12:45), traficul rutier este intens pe DN1 Braşov - Bucureşti. La intrarea în Buşteni dinspre Azuga există o coloană de autovehicule în mişcare. La fel şi în sens invers, dinspre Poiana Ţapului până în Buşteni.
La kilometrul 137, între Azuga şi Predeal, un autocar s-a defectat pe sensul de mers către Bucureşti. Circulaţia se desfăţoară alternativ, pe o bandă, fiind dirijată de poliţişti.
Pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti circulaţia se desfăşoară fără probleme.

UPDATE ora 14.55

 Centrul INFOTRAFIC  informează că, la această oră (14:45), pe DN1 Braşov - Bucureşti traficul rutier a mai scăzut în intensitate. Cu toate acestea, din cauza unui autocar care s-a defectat pe sensul către Bucureşti, la kilometrul 137, la intrarea în Azuga dinspre Predeal, circulaţia se desfăşoară alternativ, pe o bandă, fiind dirijată de poliţişti. În zona respectivă s-au format coloane de maşini.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii